Gezonde dagelijkse gewoonte

Gepubliceerd op 14 februari 2024 om 20:44

Een Gezonde Gewoonte,
daarmee bedoel ik, elke dag een klein cadeautje voor jezelf.

En je kunt jezelf zoveel geven in maar een paar minuten van je dag. 

Een dag die vaak gevuld is met geven naar buiten toe. Werken voor, zorgen voor, inspelen op, bewegen naar, denken over en ga zo maar door.

Ik doe nu 75 dagen lang ( na 75 dagen schijnt een gewoonte ingesleten te zijn) elke dag 6 minuten de Healing Code. Het voelt als een weldaad, een moment waarin ik helemaal wordt opgeladen en liefdevolle energie door me heen voel stromen.

De Healing code is ontwikkeld door Dr. Alex Loyd. Naast dat het een fijn moment voor jezelf is, is in onderzoek ook echt bewezen dat het werkt. Innerlijke stress neemt aanzienlijk af en negatieve overtuigingen worden overschreven. Duizenden mensen hebben hier baat bij, depressies, chronische fysieke klachten, burn out, problemen op relationeel vlak, emotioneel vlak, zijn verdwenen. Lees het boek, of kijk de fimpjes van Dr. Alex Loyd dan begrijp je de werking erachter. 

Het is te simpel, 4 posities waarin je je vingers houdt. Er is waanzinnig mooie muziek gemaakt speciaal voor deze code door Elio Pagliarulo. Wil je meer weten, ik vertel, deel er graag meer over. 

Gun jezelf ook elke dag een cadeautje door een gezonde dagelijkse gewoonte in te voeren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.