Uit je hoofd, in je lijf met Aroma Touch

Gepubliceerd op 14 januari 2024 om 16:12

Aroma Touch is een fantastisch concept, waarbij de essentiële oliën van dōTERRA middels een heerlijke massagetechniek worden aangebracht.

Maar Aroma Touch is meer dan dat. Aroma Touch stimuleert je energiezones en herstelt de balans in je lichaam.

De eerste pure essentiële oliën die worden in gemasseerd zijn Lavendel en Balance en zorgen voor stressvermindering.
Vervolgens zorgen Tea Tree en On Guard voor het versterken van je immuunsysteem. De Aroma Touch olie en Deep Blue werken ontstekingsremmend en spierontspannend. Als laatst de Pepermunt en Wilde Sinaasappel voor vitaliteit, energie en verkwikking.

De essentiële oliën zijn van dōTERRA (lees hier meer) worden in de meest pure vorm gedestilleerd wat wil zeggen dat ze zonder toegevoegde vulstoffen of schadelijke verontreinigingen zijn. Planten maken aroma’s aan om zelf in homeostase/ balans te blijven.

Dr. David Hill heeft een aanrakingstechniek ontwikkeld waarbij deze essentiële oliën optimaal doorwerken in het lichaam. De rug, achterkant hoofd en de voeten worden hierbij gemasseerd. Een Aroma Touch behandeling duurt ongeveer drie kwartier.

Naast een Sensitherapie behandeling bied ik de Aroma Touch aan. De Aroma Touch is een mooie aanvulling omdat het ook voor meer balans en het versterken van je zelfhelende vermogen zorgt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.