Ik ben een wandelend Wonder

Gepubliceerd op 11 april 2023 om 10:28

Hoe zie jij jezelf?
Herken je jezelf in deze titel? ‘Ik ben een wandelend Wonder’

Het is een interessante vraag om bij jezelf na te gaan. Hoe zie jij jezelf, en hoe ervaar jij je lijf en zijn?

Persoonlijk zie ik het Leven als magisch en wonderlijk en ben ik dankbaar dat ik hier onderdeel van mag zijn.

In onze informatiemaatschappij vliegen data, meningen, wetenschappelijke feiten en reclame je om de oren. Soms wordt daarin het leven gesimplificeerd. Het deelt ons op in hokjes en via angst en controle denkt men het leven te kunnen grijpen en manipuleren.

 

Ben ik een machine?
Zelf geloof ik niet dat ik op een machine lijk. Een machine kun je uit elkaar halen en kun je opdelen in losse onderdelen die je kunt vervangen. Een machine is mechanisch. Als een onderdeel niet werkt zet je er een nieuwe in en het werkt weer. Het is door de mens gemaakt, dus we weten hoe het werkt.

 

Ik geloof dat ons lichaam van geheel andere orde is. Het is niet door een mens in elkaar geknutseld dus dat maakt het al een mysterie op zichzelf. Niemand heeft patent op ons lijf. En als je je verdiept in de verschillende wetenschappen die proberen de waarheid te benaderen van wat zich allemaal afspeelt in ons lichaam dan krijg je steeds meer bewondering voor jezelf 😊

Volgens de quantumfysica bestaat alles uit energie. Dus als je vaste materie op het kleinste niveau bekijkt is het geen vaste materie meer maar een trilling. Iets kan dan een hoge trilling hebben of een lagere trilling. Wanneer je op die manier kijkt naar jouw lijf en je uitwisseling met de omgeving kun je op vele manieren jezelf een handje helpen je beter te voelen.

Allereerst doet het besef je al goed, dat je wonderlijk in elkaar steekt. Je staat constant in verbinding met je omgeving en je wisselt dus ook die trillingsniveau’s uit. En door je bewust te zijn hiervan kun je goede dingen doen voor jezelf en natuurlijk ook voor je omgeving.

Je voelt het vast al wel aan. Bepaalde mensen doen je goed, die hebben waarschijnlijk een hoog trillingsniveau. Maar ook natuurlijke voeding, zongerijpt, of bepaalde geuren van kruiden of bloemen. Muziek met een hoge frequentie, het wandelen in de natuur met het gezang van vogels om je heen. Maar ook bepaalde fysieke oefeningen om die energie goed door te laten stromen.

Het wonderlijke is dat je zelf weet wat goed is voor jou. Wij kunnen wat machines niet kunnen en dat is inspelen op het Leven om ons heen. Omdat we er onderdeel van uitmaken.

Als Sensitherapeut help ik met dat stapje om beter in je lijf te komen. Want soms zitten we zo in ons hoofd en zijn negatieve gedachten sterk. Om blokkades op te heffen, opgeslagen emoties vrij te maken en bewust te worden van negatieve patronen. Om zo zelf weer aan het roer te gaan staan van jouw lijf en leven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.