Fijn dat je mijn website bezoekt,

Het is mijn passie mensen te helpen beter in balans te komen en zo weer zelf aan het roer van hun gezondheid te staan.

Ik ben enorm enthousiast over sensitherapie, omdat het een snelle en effectieve manier is om afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen, emotionele blokkades op te heffen en daardoor energie weer te laten stromen. En wanneer energie weer goed stroomt kan jouw lichaam haarzelf weer helen.
Ik ben de opleiding gestart om binnen ons gezin klachten vanuit hooggevoeligheid te verhelpen. En dat is mooi gelukt. Dit gun ik anderen ook. Op een simpele, laagdrempelige manier, waarbij we naar de oorzaak kijken in plaats van de symptomen. Ik geloof echt in de enorme kracht van je eigen lijf, je zelfgenezend vermogen en ook dat jouw eigen geloof hierin heel veel kan betekenen. “Je kunt meer dan je denkt”.
En als sensitherapeut help ik je graag op weg, want een behandeling zorgt voor een soort reset.  Daarnaast krijg je inzicht in bepaalde patronen, bepaalde gevoeligheden voor voedingsmiddelen. Wat is voor jou belangrijk om in balans te blijven.

Mijn naam is Esther en ik woon buitenaf in het kleine plaatsje Joppe (tussen Deventer en Zutphen). Nadat we 10 jaar op een bijzondere leefgemeenschap in Barneveld hebben gewoond, hebben we onszelf met onze 4 kinderen in Joppe gesetteld. Naast sensitherapeut ben ik werkzaam als sportcoach voor vrouwen.
Ik vind het interessant om van alles over gezondheid en dan met name op energetisch vlak te leren. Ik heb me verdiept in de Healing Code, de energetische oefeningen van Donna Eeden, maar vindt alles op fysiek, geestelijk, mentaal en emotioneel vlak belangrijk. Er is zoveel wat je zelf kunt doen curatief en preventief voor een betere balans. Dit deel ik ook graag via mijn blogs.


 

"Inmiddels ben ik een paar maal behandeld door Esther. Ik heb uitgezaaide borstkanker. Het eerst dat mij opviel is de zachtheid en de warmte waarmee ik werd benaderd. Ik was op zoek naar deze items. Veel is koel en kil en ik wilde iemand hebben die mij met zachtheid kon ondersteunen. Via geur, massage en gesprekken worden in mij punten aangeraakt, die heelheid teweeg brengen. Na een half jaar ervaar ik dat mijn lichaam veel meer een deel van mij is geworden. Ik weet wat er gebeurt, ik ervaar dat ik zelf in staat ben om mijn lijf te verstaan en het datgene te geven waar het om vraagt. Loop even binnen bij Esther en waarschijnlijk merk je dat ik niets te veel heb gezegd." – Elisabeth 

 

"Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven: doen alsof niets een wonder is, en doen alsof alles een wonder is."

Albert Einstein